Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Nyköping, Strängnäs, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. Från och med 1 oktober 2018 ingår inte längre Oxelösund i Sörmlandsportalen. Låntagarna hänvisas till www.koordinaten.se för mer information.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för EBOK Spela mera : Husdjursmemory
Isbn: 978-91-8858-550-9
Förlag: Nicotext
Kategori:
0-3 år 3-6 år Barn & Ungdom 6-9 år Naturvetenskap Hobby, spel & lekar
Tillgänglig sedan: oktober 2017

E-bok | 28 dygns lånetid

EBOK Spela mera : Husdjursmemory

EBOK, PDF-format

Alla husdjur är människans bästa vän! I detta spel får du träffa de mest populära sällskapsdjuren i ett klassiskt minnesspel. På varje kort finns, förutom ett gulligt husdjur, rolig fakta om djuret i fråga som att ordet "pudel" betyder "plaska i vatten".

Innehåll: 20 memorykort
Ålder: 2 år+
Antal spelare: 2+
Speltid: 15 min+

Recensioner:
"Memory + djur = vinnande koncept (...) Klassiskt memory med bilder på husdjur. Dessutom finns lite fakta om djuret i fråga, perfekt för de lite äldre spelarna. Jätteroligt för de yngsta, som kan nöja sig med att bara titta på bilderna. Succé att hitta två likadana kort!"
Expressen, 24 november 2017

"KUL OM FIDO & POLLY. Träna upp minnet med ett kunskapsspäckat memory. Nicotexts husdjursvariant bjuder, förutom på fina illustrationer, på kul fakta om våra populäraste husdjur."
Kupé, december 2017

"Jättefint memoryspel med mycket fakta på alla bilder. För de minsta bör man plocka bort kort så spelet går snabbare. För de äldre barnen kan man öka upp antalet och också ha samtal om djuren på bilderna, det gör spelet pedagogiskt intressant när man får in lärandet på ett naturligt sätt under spelets gång."
Betyg: 5/5
Tidningen Förskolan, 6 december 2017


"Kul idé att göra ett memory-spel med fyra kort av samma motiv. Det tilltaget ökar onekligen tempot och gör att små barn har lättare att hålla intresset och koncentrationen uppe, då de glatt kan inkassera fler par."
Betyg: 3
Tidningen Dagen, 8 december 2017


"Ett memory anpassat för minstingarna – stora kort och fler än två av varje bild så att man har extra stor chans att hitta de som matchar."
Betyg: 4
Norran, 9 december 2017
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone