Jump to content

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Trosa & Vingåker.

Cover for Bödelns sång (Tredje boken om kommissarie McLean)
Isbn: 978-91-7701-267-2
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: March 2016

E-book

Bödelns sång (Tredje boken om kommissarie McLean)

»Den nye Ian Rankin. En stjärna på Skottlands deckarscen.« - DAILY MAIL

En ung man hittas hängd i sitt hem i Edinburgh. Det ser ut som ett simpelt, sorgligt självmord men kriminalkommissarie Tony McLean blir förbryllad av det egendomliga självmordsbrevet. En andra hängd man, och ytterligare ett underligt meddelande, pekar mot ett olycksbådande mönster.
McLean är mitt uppe i en utredning om prostitution och trafficking, och kämpar samtidigt med att försöka länka de två självmorden till varandra. Upptäckten av ett tredje självmord övertygar honom att det ligger ont uppsåt bakom. När han gräver djupare finner McLean svar som kommer honom mycket närmare inpå livet än han kunnat föreställa sig. Något skräckinjagande stryker omkring på stadens gator och att bringa det inför rättvisan riskerar att utplåna allt som McLean håller kärt.

JAMES OSWALD är en brittisk författare vars två första kriminalromaner om kommissarie McLean - Flickoffret och Själarnas bok - har hyllats av såväl kritiker som läsare. På fritiden driver han en boskapsfarm i North East Fife i Skottland. Bödelns sång är den tredje, fristående boken om kommissarie McLean.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone