Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. Från 1 december 2021 så hänvisas låntagare på Vingåkers bibliotek till https://bibliotek.vingaker.se för lån av e-medier.

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa.

Cover for Skillnaden mellan lingon och blåbär
Isbn: 978-91-7461-662-0
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Novels Humour
Accessible since: June 2016
Narrator: Fredde Granberg
Length: 8 hours 12 minutes

Audiobook

Skillnaden mellan lingon och blåbär

Välkommen till Norrlands skogar där inget händer. Det enda som existerar är surgubben Elof och en massa blåbär. Och trettioåriga Mia som går och väntar på att livet ska börja.

Elof försöker febrilt få fart på sin bärindustri. En dag startar han en flyktingförläggning för att ge flyktingar en rogivande stund i skogen samtidigt som de fyller hans korgar med bär. Mia vill hjälpa till och säger upp sig från sitt urtrista jobb på Ica. Snart inser hon att Elof har giriga baktankar och inget i den lilla byn blir sig likt.

Skillnaden mellan lingon och blåbär är en varm, humoristisk feelgood-roman om möten, livsöden och oväntad kärlek.

ANNAH OVESSON föddes 1985 i Bjurholm. Där växte hon upp och bor fortsatt kvar med man och tre barn. Efter en föräldraledighet som sträckte sig över sex år tog drömmen om skrivandet fart på allvar. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone