Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Nyköping, Strängnäs, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Homo Sapiens 2.0
Isbn: 978-91-9846-831-1
Förlag: Caernproduction
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: april 2018

E-bok | 28 dygns lånetid

Homo Sapiens 2.0

Johan drabbas år 2035 av en okänd sjukdom och ”hiberneras” fram till år 2195 då läkekonsten klarar sjukdomen så att Johan kan botas och väckas.

Jorden har politiskt delats i två stora länder. Mellan dem är det ytterst spänt för i Amasia är förändring av arvsanlagen i syfte att förbättra människan både tillåtet och uppmuntrat medan det i Eura råder totalt förbud mot att ändra på människans arvsanlag.

Johan som är idéhistoriker vaknar i Amasia. Han förälskar sig i den kvinna som är satt till att ledsaga honom in i den nya världen och märker snart att hon är annorlunda…

Under den hundrasextio år långa törnrosasömnen har två dramatiska och avgörande händelser inträffat på jorden som påverkar livet i den tid Johan har kommit till.

Johan hamnar mitt i handlingarna i epokens största fråga; om och hur människan ska förändras för att bättre anpassas till ett liv på jorden.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone