Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Nyköping, Strängnäs, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Boneyard 5: Vara, staden som slog tillbaka
Isbn: 978-91-9829-907-6
Förlag: Warrior Publishing
Kategori:
Romaner Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: maj 2018

E-bok | 28 dygns lånetid

Boneyard 5: Vara, staden som slog tillbaka

Vara 2007, en direkt fortsättning på Boneyard 4/2. Det här är Familjen Anderssons historia och deras möte med Cecilia och hennes umgänge. Allt är inte Guld och gröna skogar i Vara heller och det är är en berättelse om det underliggande livet och värderingarna på en liten ort, inte alltid positivt, men på det stora hela Livet i ett mindre samhälle. Motorcyklar, MC-klubbar mopeder och motorer i allmänhet har ett bärande tema i boken. Även den omfattande påverkan religionen ofta har i mindre samhällen.

Tufft, uppriktigt, men även stor dos humor i texten, Kanske inte alltid politiskt korrekt alla gånger, men det hör till karaktärerna. Bra med pådrag från första sidan till sista. Mindre snack och mer verkstad, denna gång i Vara med omnejd. välkommen in Familjen Anderssons liv!Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone