Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. Från 1 december 2021 så hänvisas låntagare på Vingåkers bibliotek till https://bibliotek.vingaker.se för lån av e-medier.

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa.

Cover for Strategiskt tänkande
Isbn: 978-91-8881-368-8
Publisher: Whip Media
Category:
Education Psychology
Accessible since: February 2019

E-book

Strategiskt tänkande

Vill du se och förstå din omgivning som den verkligen är?
Vill du påverka det som händer i ditt liv eller i din organisation?

Den här boken erbjuder sätt att tänka på, som gör dig bättre på just det. Du kommer lära dig varför förutsägelser är svåra att göra, varför många företag endast lever en kort tid och varför städer verkar kunna leva för evigt.

Lennart Wittberg gör upp med snygga metoder och verktyg som lovar att allt är möjligt bara man följer en enkel mall. Boken utmanar konventionellt tänkande och förklarar varför komplexitet är det bästa som finns för att lösa problem.

Boken är lärorik, den kommer att ge dig aha-upplevelser och den kommer att provocera.

Lennart Wittberg är en erfaren strateg som arbetat med nydanande utveckling både nationellt och internationellt. Bland annat har han bidragit till att göra Skatteverket till en av Sveriges mest framgångsrika myndigheter. Lennart Wittberg beskriver på ett lättläst och pedagogiskt sätt hur alla kan lära sig att tänka mer strategiskt.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone