Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Nyköping, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Den förlorade sonen : bakslag, framgång, bokslut
Isbn: 978-91-8891-942-7
Publisher: Mondial
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: April 2019

E-book

Den förlorade sonen : bakslag, framgång, bokslut

Joachim Berner gjorde under nittiotalet kometkarriär i Mediesverige som chefredaktör på både Dagens Nyheter och Expressen. Men efter uppgång följer fall och Joachim Berners fall blev hårt.

Efter en spektakulär politisk process fråntogs han jobbet som VD på Sveriges Radio, innan han ens hunnit börja jobba. Berner anklagades för att ha trakasserat en medarbetare under sin tid på Expressen och hade även varit inblandad i en uppmärksammad förtalsrättegång med Gudrun Schyman som motpart. Han är en av få som varit på båda sidorna av ett drev, både som publicistiskt ansvarig och som den i rampljuset. 

Den förlorade sonen är Joachim Berners egna ord om åren som Mediesveriges wonderboy, och om hur offentlighetens gift hade honom fast i sitt grepp.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone