Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. Från och med 1 december ingår inte längre Nyköping i Sörmlandsportalen.
Cover for Välkommen till Serenity
Isbn: 978-91-5072-710-4
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Novels
Accessible since: June 2019

E-book

Välkommen till Serenity

Välkommen till småstaden Serenity där hemligheter bubblar under den välordnade ytan

Sitt namn till trots är småstaden Serenity långt ifrån en stillsam idyll – särskilt för nyskilda Maddie Townsend. Det skvallras vilt om att hennes exmans nya flickvän redan är gravid. Hur ska Maddie lyckas få ordning på sitt och barnens liv igen?

Tur att hon har sina två bästa vänner som stöttar och kommer med ett lockande förslag: att starta Serenitys första gym och spa för kvinnor. Hjälp kommer även från mer oväntade håll: från Maddies mamma, en excentrisk konstnär som dittills aldrig intresserat sig för sina barnbarn, och från äldsta sonens basebolltränare, Cal Maddox.

När Maddie upptäcker att hon har känslor för Cal gör hon allt för att trycka undan dem. För har det skvallrats om familjen förut är det inget emot hur det kommer att bli om hon inleder ett förhållande med den tio år yngre tränaren. Å andra sidan är han kanske precis vad hon behöver just nu ...


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone