Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Nattens demon: Sagan om Isfolket 33
Isbn: 978-87-4280-032-4
Publisher: Jentas IS
Category:
Novels Fantasy & Sci-Fi History Plays Romance
Accessible since: June 2019

E-book

Nattens demon: Sagan om Isfolket 33

SAGAN OM ISFOLKET - ättlingar till den onde Tengel, som hade ingått i ett förbund med djävulen ...

Del 33 av 47. Han var Tamlin, nattens demon, sänd av Tengel den onde för att spionera på Isfolket. Han upptäckte dem i deras mardrömmar och luskade reda på deras planer för framtiden. Men Tamlin hade inte räknat med unga Vanja, som till och med efter isfolkets mått hade mycket speciella gåvor. För även om Tamlin var osynlig för alla andra, kunde Vanja se honom - och förälska sig i honom.

Sagan om Isfolket är en gripande krönika om kärlek och övernaturliga krafter och inte minst kampen mellan gott och ont.

Sagan om Isfolket är en gripande krönika om kärlek och övernaturliga krafter och inte minst kampen mellan gott och ontMargit Sandemo (1924-2018) är den mest produktiva svenska författaren under det tjugonde århundradet med fler än 170 böcker utgivna och över 47 miljoner sålda exemplar i Skandinavien. SAGAN OM ISFOLKET är hennes mästerverk och den mest kända serien...Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone