Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Nyköping, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Döden är inte nog
Isbn: 978-87-2625-835-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery Romance
Accessible since: July 2019
Narrator: Peter Melin
Length: {0} hours {1} minutes 6 hours 11 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Döden är inte nog

Sven är i tjugoårsåldern och har brutit upp från sin familj. Nu lever han på att köra ut tidningar. En dag försöker han sno ett par herrmagasin från Pressbyrån, men blir påkommen av tjejen i kassan. Hon heter Annie.

Sven och Annie dras till varandra och inleder ett intensivt förhållande. På många sätt är de varandras motsatser. Han är en vanlig arbetare - hon är en kreativ våghals. Han är uppväxt i en medelklassfamilj och hon i ett flummigt kollektiv. Under ytan döljer sig händelser från Annies förflutna. Händelser som snart ska göra att hennes liv tar en dramatisk vändning...

"Döden är inte nog" är en verklighetsnära skildring av livet som ung i 1980-talets Stockholm.

David Ericsson, född 1958, är en svensk författare från Stockholm. Döden är inte nog är hans sjätte bok. Han frilansar även med reportage, krönikor och recensioner i tidningar som DN och Transportarbetaren.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone