Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Nyköping, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Djävulens lärling
Isbn: 978-87-2626-459-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: July 2019
Narrator: Johanna Malm
Length: {0} hours {1} minutes 45 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Djävulens lärling

"Jag sitter i ett rum upplyst av ljus. Satans kors finns på väggen. Jag stirrar in i en kristallboll. Detta är den natt, när jag måste ge min själ åt Satan. 
   En fullmåne lyser, det är liklukt i rummet. Oh, vilken underbar lukt av spyor. Jag känner mig verkligt kraftfull. I min själs ögon ser jag, hur jag kommer att flacka omkring som levande död och bringa smärta och skräck." 
   Så formulerade sig 22-årige Raimo ett år innan han förövade ett grovt brott mot liv. 
   Huruvida Raimos djävulsdyrkan utgjorde motiv för dådet, kunde dock inte bevisas. Den saken är Raimas och hans "herres" gemensamma hemlighet.
Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.
I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone