Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Nyköping, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Bitter frukt
Isbn: 978-87-4280-067-6
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: August 2019

E-book | 28 days for loan

Bitter frukt

Jag vet att det jag gör är fel. Men jag kan inte sluta.
Alison har allt. En kärleksfull man, en ljuvlig dotter och framgång i karriären – hon har just för första gången fått i uppgift att försvara en mordåtalad klient. Men ingenting är någonsin som det verkar ...

Alison dricker för mycket. Och hon har en relation med en kollega vars böjelse för att utmana gränser kanske är mer än hon klarar av.

Alisons klient nekar inte till att hon har stuckit ihjäl sin man – hon vill erkänna mordet. Ändå är det något med kvinnans berättelse som absolut inte stämmer. Om Alison kan rädda denna kvinna har hon kanske tagit första steget till att rädda sig själv.

Men någon känner till Alisons hemligheter. Någon som vill att hon ska straffas för det hon har gjort och som inte tänker ge sig förrän hon har förlorat allt ...

Vilken uväntad upplösning.Lisa Jewell

Andas nytt liv i domestic noir-genren och håller läsaren fängslad till sista sidan.
Daily Express

En lysande, laddad bok.
Tess Gerritsen

En mycket imponerande debut.
Observer

Komplex och uppslukande.Clare Mackintosh

Glittrande och bitsk ... Ett sprakande bål till äktenskapsthriller.
Irish Times
Harriet Tyce växte upp i Edinburgh och studerade engelska på Oxfords universitet, och var därefter verksam som brottmålsadvokat i tio år. Bitter frukt är hennes första roman.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone