Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Nyköping, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Mord med Medea
Isbn: 978-87-2641-093-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: March 2020
Narrator: Magnus Schmitz
Length: 5 hours 15 minutes

Audiobook

Mord med Medea

Kommissarie Curt Paulsson vid Köpingepolisen är inte direkt eld och lågor över jobbet längre. Alltsom oftast läggs utredningar ner, trots starka bevis. Dessutom har han prioriterat jobb över familj alldeles för länge nu.

När Curt är på väg att möta dottern Astrid för en lunch så kommer ett larm om en avliden man i Rosbergareservatet. Fallet får honom att fundera över vad som egentligen fostrar en mördare. Men det som slutligen för honom närmare lösningen är det faktum att allt har hänt för. "Intet nytt under solen", som uttrycket lyder. Och allt eftersom brottets upplösning närmar sig, vävs det samman med ett livsöde som tillhör den frikyrkligt uppfostrade Sara Bergman ...

"Mord med Medea" är första delen i serien om kommissarie Curt Paulsson.
Lars Hansare, född 1943, är en svensk författare och tidigare frilansfotograf från Norrköping. Han är numera bosatt i Skåne.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone