Jump to content

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Trosa & Vingåker.

Cover for Arvet från Stonehenge
Isbn: 978-87-4280-170-3
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2020

E-book

Arvet från Stonehenge

Åtta dagar innan sommarsolståndet blir en man slaktad på det mest brutala sätt inför en grupp troende, som iförda prästkappor deltar i en offerceremoni vid Stonehenge. Bara några timmar senare begår en av världens främsta skattjägare självmord. Han efterlämnar ett kryptiskt brev till sin son, den unge arkeologen Gideon Chase, som han länge har haft ett ansträngt förhållande till.Gideon allierar sig med en orädd kvinnlig polis på orten och snart upptäcker de ett hemligt samfund - en urgammal internationell sekt som i tusentals år har dyrkat Stonehengemyten. Gruppen har en karismatisk och hänslyslös ledare och den praktiserar en rituell offerrit där människor offras för att avslöja stenarnas hemlighet.

Arvet från Stonehenge är en thriller full av koder, symboler, spänning och fascinerande detaljer om ett av värdlens mest mytomspunna ställen i linje med det bästa av Dan Brown.

"Smart, elegant och effektiv."
Daily Mail

"Ganska bra."
Bokhyllan

"Jag blev intresserad när jag såg titeln och jag måste säga att innehållet inte gjorde mig besviken. Oavsett om Stonehenge är eller har varit centrum för något hemligt sällskap som ägnat sig åt blodiga offer är det en spännande och bra bok."
Bokparet


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone