Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Nyköping, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Allt var för Liv
Isbn: 978-87-2648-318-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: June 2020
Narrator: Anna Godenius
Length: 9 hours 60 minutes

Audiobook

Allt var för Liv

Trots att Monika är lycklig med sin man Sten finns det saker i deras äktenskap som hon inte är helt nöjd med. Efter 25 år tillsammans är det svårt att hålla gnistan vid liv. Åldersskillnaden och barnlösheten tär på deras relation och när Monika träffar Alex återfinner hon passionen som hon och Sten förlorat. Men hennes förhållande med Alex går inte obemärkt förbi och när Sten upptäcker att hon varit otrogen bestämmer han sig för att hämnas.

Stens hämnd leder till att Monika tappar fotfästet helt och hennes verklighet blandas med konstiga drömmar om en försvunnen syster och minnen från en traumatisk barndom. En väv av lögner och svek nystas långsamt upp och Monika tvingas konfrontera sig själv för att inte helt förlora greppet om sig själv.

Aliya Dahlgren är en svensk författare med rötter i Egypten. Hon debuterade 2017 med den kritikerrosade romanen ”Hjärtat fullt utav dig” som utspelar sig på Gotland. Aliya skriver ofta om kärlek och intresserar sig för olika kulturer. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone