Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Nyköping, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Löjtnanten som inte kom hem
Isbn: 978-87-2637-358-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: June 2020

E-book

Löjtnanten som inte kom hem

Västkustsommaren står i full blom när turisterna flockas till den lilla badorten Lysekil. Året är 1933 och dagarna präglas av de hektiska besökare som gör allt för en avslappnande dag vid havet. Det kan tyckas naturligt att man tappar bort varandra under sådana omständigheter. Men när en prominent gäst ifrån Stockholm går och försvinner spårlöst blir det naturligtvis ett fall för Göran Persson och kollegorna på Lysekilspolisen. De tvingas utnyttja alla resurser för att lösa mysteriet och snart leder spåren långt utanför regionens gränser. Är det dags att vända blicken mot huvudstaden?

Lennart Brohed och Monika Brohed är ett gift par som tillsammans ger ut egenskrivna deckare. På 1980-talet startade de Slussens Bokförlag.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone