Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for De dödas galleri
Isbn: 978-87-4280-361-5
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2021
Narrator: Björn Löfgren
Length: 14 hours 3 minutes

Audiobook

De dödas galleri

”Trettiosju år i kåren, och om jag fick välja en enda sak som jag skulle radera ur mitt medvetande så skulle det bli det som finns i det där rummet.”
Så säger en polis vid Los Angelespolisen till kriminalinspektörerna Hunter och Garcia på enheten för ultravåldsamma brott när de kommer till en av de mest chockerande brottsplatser de någonsin har sett.
Efter en fullkomligt oväntad händelseutveckling blir kriminalinspektörerna indragna i ett samarbete med FBI för att spåra en seriemördare vars jaktmarker inte har några gränser; en psykopat som älskar det han gör därför att för honom är mord mycket mer än bara att döda – det är en form av konst.


”Med tanke på Carters bakgrund inom rättspsykologi blir hans mördare ännu mer skrämmande” – Mail on Sunday

”En fängslande psykologisk thriller” – Breakaway

”Carter är en av de där författarna som får skrivandet att verka så lätt ... Jag kunde helt enkelt inte lägga boken ifrån mig” – Crime Squad

”En sjukt bra deckarserie. Utomordentligt välskriven, hög kvalitet och högspänd dramatik hela vägen” – Liz Loves Books

”Det här är ett isande, fängslande porträtt av en psykopat, som visar att Carter håller samma klass som Jeffrey Deaver.” – Daily Mail

”En fängslande historia som ger rysningar” – Shots

”Det är en spännande och hemsk deckare. Om man tycker om att läsa bloddrypande deckare om seriemord är Chris Carters serie en god kandidat till listan med böcker som kan avnjutas i soffan.” - Litteratusiden.dk


Chris Carter föddes i Brasilien och har studerat psykologi i USA med inriktning på kriminellt beteende.
Han har arbetat hos distriktsåklagaren i delstaten Michigan, och har i egenskap av kriminalpsykolog varit inblandad i över hundra fall med seriemördare och farliga kriminella.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone