Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Jag vet en hemlighet
Isbn: 978-87-4280-357-8
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2021

E-book

Jag vet en hemlighet

I ett hus dekorerat med skräckfilmsaffischer hittas en ung kvinna död. Hon ligger på sängen i sitt sovrum med två blodiga kroppsdelar i handen. Kriminalinspektör Jane Rizzoli och rättsläkaren Maura Isles kallas till mordplatsen, men inte ens när de står inför det lemlästade offret lyckas de komma fram till hur mordet gått till.
Gradvis leder utredningen tillbaka till ett annat uppmärksammat fall som synbarligen lösts många år tidigare. Men när ännu ett mordoffer påträffas under makabra omständigheter klarnar länken mellan de mördade. Var det fel person som fängslades för så många år sedan? Är den verkliga gärningsmannen fortfarande fri och har börjat välja nya offer?
En kvinna vet att hon är utsedd till mördarens nästa offer. Och att hon är den enda som kan hjälpa Rizzoli och Isles att fånga honom.
Men hon vet också en hemlighet som hon inte får avslöja ...

Tess Gerritsen är läkare och internationell bestsellerförfattare. Hon har en BA i antropologi från Stanford University, studerade medicin vid University of California, San Fran­cisco och började skriva medan hon var mammaledig från sitt arbete som läkare. Hennes första roman publicerades 1987.
Hennes böcker har givits ut i 40 länder och sålts i över 30 miljoner exemplar. Hon har idag gått i pension från sin praktik och skriver nu på heltid.
Gerritsen är bosatt i Maine, USA och Jag vet en hemlighet är hennes senaste roman i serien ”Rizzoli & Isles”


”En bok thrillerälskare måste läsa och en av Tess Gerritsens hittills bästa romaner.” – San Francisco Review of Books

”Förbered dig på en spännande tripp full av oväntade vändningar och förnämlig prosa.” – Library Journal

”Gerritsen skriver utsökt och boken är ännu ett förstklassigt bidrag till serien.” – Associated Press

”En trollbindande roman ... som odiskutabelt kommer att tillfredsställa både Rizzoli och Isles trogna beundrare och nytillkomna läsare.” – Publishers WeeklyLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone