Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. Från 1 december 2021 så hänvisas låntagare på Vingåkers bibliotek till https://bibliotek.vingaker.se för lån av e-medier.

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa.

Cover for Skådespelaren som tappade huvudet
Isbn: 978-91-8023-552-5
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2021
Narrator: Lars Göran Persson
Length: 10 hours 48 minutes

Audiobook

Skådespelaren som tappade huvudet

Första boken i serien om Gävlepolisen Paul Schiffer

Mitt under en teaterföreställning blir den berömde skådespelaren Vegard Høyest Hollmund abrupt halshuggen av en nedfallande plåt. Det sker så plötsligt och oväntat att publiken till en början inte förstår vad som hänt.
Handlar det om en makaber olycka? Eller är det i själva verket en noga planerad och utförd avrättning? Hollmund är nämligen inte bara skådespelare, utan visar sig också ha kopplingar till ett kriminellt nätverk som handlar med sprit och narkotika.
Den nyligen hemflyttade Gävlepolisen Paul Schiffer får fallet på sitt bord och frågorna hopar sig. Paul upptäcker snart att utredningen inte enbart tar honom in i Hollmunds förflutna, utan även i hans eget.

LARS GÖRAN PERSSON är en svensk skådespelare och författare, född i Forsbacka, bosatt och verksam i Stockholm. Skådespelaren som tappade huvudet är den första boken i hans serie om Gävlepolisen Paul Schiffer. Lars Göran Persson är också aktuell med Everland, en rafflande historisk äventyrsroman om vänskap och kärlek, falska identiteter och ofattbara avslöjanden.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone