Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. Från 1 december 2021 så hänvisas låntagare på Vingåkers bibliotek till https://bibliotek.vingaker.se för lån av e-medier.

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa.

Cover for Mistlar och mys (HELA ROMANEN)
Isbn: 978-91-8019-588-1
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Feelgood
Accessible since: December 2021

E-book

Mistlar och mys (HELA ROMANEN)

Den populära feelgood-julkalendern från december 2021 finns nu samlad i en enda ebok - som den sjunde delen i den älskade serien om familjen kring restaurang La Stella!

När Pannkakerian i Åre drabbas av en förödande brand ställs hela familjens julplaner på ända. Men det dröjer inte länge innan en idé har kläckts – något som ska rädda deras ekonomi, skänka dem nytt hopp och skapa en samlingspunkt över generationsgränserna inför den stundande högtiden. Samtidigt som hemliga överraskningar förbereds för familjens mest oförglömliga julfirande någonsin.
Välkommen in i en värld av spännande relationer, värmande hjälpsamhet och gudomligt goda matupplevelser! En mysfest för alla!Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone