Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. Från 1 december 2021 så hänvisas låntagare på Vingåkers bibliotek till https://bibliotek.vingaker.se för lån av e-medier.

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa.

Cover for Det onda i mig – en sann berättelse om sexuella övergrepp och läkning
Isbn: 978-91-8951-457-7
Publisher: Vibery Audiobooks
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: January 2022
Narrator: Linda Lindenau
Length: 7 hours 59 minutes

Audiobook

Det onda i mig – en sann berättelse om sexuella övergrepp och läkning

”Jag föddes in i en familj där livet höll på att ta slut. Båda mina föräldrar var trötta och besvikna över att livet inte blivit riktigt som de hade hoppats.”

Det här är en berättelse om en barndom med försummelse, om sexuella övergrepp och mobbning. Men du får också läsa om hur femton år av gråt, tillsammans med två trogna terapeuter, tvättade rent i såren och lät den utsatta flickan få tillbaka sin friska kärna.

Att ha varit så utsatt som barn ställer många frågor på sin spets: Vad krävs för att man verkligen ska kunna läka? Vilken plats ska övergreppen ha senare i livet? Finns det något gott att hämta ur en bakgrund med försummelse och övergrepp?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone