Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. Från 1 december 2021 så hänvisas låntagare på Vingåkers bibliotek till https://bibliotek.vingaker.se för lån av e-medier.

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa.

Cover for Inbjudan att resa (arabiska)
Isbn: 978-91-9870-096-1
Publisher: Sameh Publishing
Category:
Travel & Holiday
Accessible since: February 2022

E-book

Inbjudan att resa (arabiska)

Turism är en gammal företeelse, men idag ser den lite annorlunda ut genom vår moderna livsstil. Turism och resor till olika länder i världen idag anses som ett sätt att koppla av det vardagliga arbetet och hjälper dig att för en tid att glömma det som stressar fysiskt och mentalt.

Att resa utmanar dig genom att utsätta dig för nya saker som du inte kände till tidigare och det för dig samman med andra människor, som vidgar din horisont och gör dig mera tolerant och  ökar din acceptans  av olikheter. Att resa är också en fysisk aktivitet som förbättrar din hälsa och du får kontakt med olika kulturer, vidgar din fantasi och ökar din kreativitet.

Författaren till den här boken vill dela med sig av sina upplevelser av natur och städer som han har besökt. Han beskriver platserna och människorna och ger oss en inblick i platsernas historia och kultur.

Det här är en användbar bok för läsaren som älskar att läsa om resor eller för läsaren som planerar en resa.

TRANSLATE with x English ArabicHebrewPolish BulgarianHindiPortuguese CatalanHmong DawRomanian Chinese SimplifiedHungarianRussian Chinese TraditionalIndonesianSlovak CzechItalianSlovenian DanishJapaneseSpanish DutchKlingonSwedish EnglishKoreanThai EstonianLatvianTurkish FinnishLithuanianUkrainian FrenchMalayUrdu GermanMalteseVietnamese GreekNorwegianWelsh Haitian CreolePersian TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back

EPUB3: Reflowable

Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone