Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. Från 1 december 2021 så hänvisas låntagare på Vingåkers bibliotek till https://bibliotek.vingaker.se för lån av e-medier.

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa.

Cover for Ett hjärta för guld
Isbn: 978-91-8960-558-9
Publisher: Vibery Audiobooks
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2022
Narrator: EvaMaria Oria
Length: 7 hours 24 minutes

Audiobook

Ett hjärta för guld

Ekonomijournalisten Johanna Stjerne har något stort på spåren. Hon misstänker en ljusskygg bankmaffia för att vara inblandade i moraliskt förkastliga affärer innefattande organstölder. När hon för det goda nöjets skull befinner sig på en finlandsfärja blir hon kastad över bord. Hon visste helt enkelt för mycket.

Stjerne återvänder till Sverige. Hon överlevde med nöd och näppe och har ändrat sitt utseende för att kunna röra sig utan att bli upptäckt. Då blir hon kontaktad av Ian DelCour, chef på den hemliga organisationen Enheten. Tillsammans ska de avslöja brottslingarna. Men tiden är knapp... bovarna planerar nämligen att stjäla ett organ från Stjernes dotter.

"Ett hjärta för guld" är den första av sju delar i deckarserien om den superhemliga organisationen Enheten.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone