Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. ”Katrineholms bibliotek kommer att lämna Sörmlandsportalen den 24 april. För dig som är låntagare på Katrineholms bibliotek är det då inte längre möjligt att låna e-böcker eller ljudböcker via Sörmlandsportalen eller i appen Bibliotek. Tänk på att pågående lån också upphör att gälla från det datumet.

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa.

Cover for Huset i gränden - En grinig stockholmare
Isbn: 978-91-8023-048-3
Publisher: Modernista
Category:
Novels
Accessible since: May 2022

E-book

Huset i gränden - En grinig stockholmare

Varm & humoristisk feelgood om oväntad vänskap

»Feelgood när den är som bäst.« Betyg: 5 av 5 - Evastinas bokhylla

»Mysig feelgood med charmiga karaktärer, men boken har även ett djup som får mig att tänka till flera gånger.« Bokprataren

När Martin blir påkörd av en skenande bil och oskyldiga människor förolyckas är det omöjligt att se händelsen som något annat än en ren tragedi. Men när Anna, som blivit änka i och med olyckan, övertalar en handfull väldigt olika människor att bo ihop för en tid - som ett led i sin sorgeprocess - så sker det oväntade.
Anna hoppas att de ska kunna samsas och läka tillsammans, ja, kanske rentav bli vänner. Och genom skratt och gråt, kärlek och bråk, och med hjälp av kompisarna på Pensionat Vänner (och ett och annat spöke) tar deras liv vändningar de aldrig skulle kunnat ana den dag de bokstavligen träffades i krocken.
Martin börjar snart undra om bilolyckan kan ha varit det bästa som hänt honom.

HELEN BILLINGER är en svensk feelgoodförfattare. Hon debuterade 2020 med Pensionat Vänner - En naken skåningHuset i gränden - En grinig stockholmare är den fristående fortsättningen. En humoristisk, varm och allvarlig feelgoodroman där vi bland annat får återse den oförglömliga Harriet, nu 95 år och inte det minsta mer diskret än tidigare.

»Rolig och lättsam.« Älskar att läsa

»En fin och trevlig bok som ger godhet ett förnamn.« EftermiddagsbokenLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone