Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Mira på ridskola
Isbn: 978-91-7987-761-3
Publisher: Nypon förlag
Category:
Children's books 6-9 years For emergent readers
Accessible since: July 2022

E-book

Mira på ridskola

Läsglädje för hästtokiga.

När Mira fick Gloria i födelsedagspresent var det en dröm som gick i uppfyllelse. Men hästlivet är inte alltid så enkelt som det ser ut.

Nu är Mira och Gloria på ridskolan för sin första lektion. Det ska bli så roligt! Men det visar sig svårare än Mira trott. Hon försöker styra, men Gloria vill bestämma själv. Hon vill gå nära de andra hästarna. Och vissa hästar tycker inte om det ...

Böckerna om Mira och Gloria handlar om hästar och vänskap. Det är extra lättlästa äventyr med många illustrationer. I slutet av varje bok finns ett uppslag med fakta om hästar.

Sagt om tidigare böcker i serien om Mira:

I det lilla lättlästa formatet får författaren fram mycket känslor och en dramatik som skapar spänning och samtidigt igenkänning. De uttrycksfulla bilderna kompletterar texten väl.

Annakarin Lindberg, BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone