Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Bränn alla mina brev
Isbn: 978-91-8958-572-0
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Novels
Accessible since: August 2022
Narrator:
Alex Schulman
Simon Edenroth
Length: 6 hours 15 minutes

Audiobook

Bränn alla mina brev

Nyutgåvan av Schulmans hyllade och bästsäljande släkt­roman innehåller unikt extramaterial med fokus på höstens stora biosuccé.

Efter ett uppslitande gräl inser Alex Schulman att han bär på en vrede, ett odefinierbart mörker. Besatt av att ta reda på dess ursprung följer han ledtrådar som tar honom tillbaka till  sommaren 1932 och vintern 1988 och de ödesdigra händelser som kom att förändra allt. 

Med hjälp av autentiska brev och dagboksutdrag avtäcker Alex inte bara århundradets triangeldrama mellan sin mormor Karin Stolpe, sin morfar Sven Stolpe och författaren Olof Lagercrantz, utan också dess oanade konsekvenser. Det är en gripande och djupt personlig skildring av passion och svartsjuka, och hur ett möte i det förflutna kan skapa svallvågor över årtionden.

Romanen Bränn alla mina brev ligger till grund för höstens storfilm med Asta Kamma August, Bill Skarsgård och Gustav Lindh i huvudrol­lerna. Denna specialutgåva innehåller filmrelaterat extramaterial och bjuder på unika inblickar i hur bok blir film.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone