Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. Från 1 december 2021 så hänvisas låntagare på Vingåkers bibliotek till https://bibliotek.vingaker.se för lån av e-medier.

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa.

Cover for Bekännelsen
Isbn: 978-91-8000-465-7
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2022

E-book

Bekännelsen

Sommaren står för dörren men i vackra Solinge rullar mörkret in över de blommande rapsfälten och hotar idyllen.

Det har gått åtta år sedan Tina gjorde vad hon trodde var det enda rätta. Hon kunde inte längre se på när grannen Mats gjorde illa sin gravida fru Sanna och sonen Noa – och hon agerade.
Efter den dramatiska hämnden har lugnet åter lagt sig över fridfulla Solinge i Halland. Tina har gjort sitt bästa för att förtränga den där sommaren. Vill inte erkänna för sig själv vad hon var kapabel till.
När Noa – som nu har kommit upp i tonåren – visar tecken på att må dåligt, tar Tina genast på sig skulden. Hon var den som splittrade hans familj. Hon överväger att bekänna vad hon gjort, men rädslan för konsekvenserna är stor. Och när Sanna på nytt hamnar i ett utsatt läge ställs allt på sin spets.

”Bekännelsen” är en psykologisk spänningsroman om mörka hemligheter och ett förflutet som kommer ikapp. Den är fjärde delen i den populära Solingeserien som utspelar sig i ett fiktivt samhälle i Halland. Boken är en fristående uppföljare till “Svinstian” (2019).

Sagt om tidigare delar i Solingeserien:

”Svinstian”
”Detta är psykologisk spänning när den är som bäst.”
boksann

”Ta min själ”
”En av de bästa ljudböcker jag någonsin lyssnat på.”
Jessica, Systrarna Boktokiga

”Sinnesvilla”
”Sinnesvilla är en psykologisk spänningsroman i toppklass!”
annesboktipsLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone