Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. Från 1 december 2021 så hänvisas låntagare på Vingåkers bibliotek till https://bibliotek.vingaker.se för lån av e-medier.

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa.

Cover for Reinkarnation
Isbn: 978-91-8770-329-4
Publisher: Världsbild förlag
Category:
Psychology
Accessible since: October 2022
Narrator: Sören Grind
Length: 5 hours 52 minutes

Audiobook

Reinkarnation

En personlig forskningsresa

Är medvetandet en produkt av hjärnan, eller är hjärnan ett redskap för ett medvetande som existerar oberoende av den fysiska kroppen? I dag ser vi en snabbt växande mängd vetenskapliga studier och personliga berättelser, inte minst av näradödenupplevelser, som stödjer tanken att medvetandet överlever döden.

Personligen har jag genom livet blivit övertygad om reinkarnation som den mest logiska och kärleksfulla förklaringen på såväl människans utveckling som våra unika personligheter. Reinkarnationstanken har hjälpt mig att se mening och sammanhang i livets olika händelser i såväl mitt eget som i andras liv. Det har gett mig hopp om både individens och mänsklighetens framtid.

Sören Grind, född 1954, är verksam som privatpraktiserande psykolog, föreläsare och författare. Efter 30 år med verksamheten Solsökehem, kursgård och psykologmottagning, i Sunnansjö, Sverige, är Sören sedan 2015 bosatt och verksam i Klint, Nykøbing Sj., Danmark.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone