Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek. ”Katrineholms bibliotek kommer att lämna Sörmlandsportalen den 24 april. För dig som är låntagare på Katrineholms bibliotek är det då inte längre möjligt att låna e-böcker eller ljudböcker via Sörmlandsportalen eller i appen Bibliotek. Tänk på att pågående lån också upphör att gälla från det datumet.

Digitala biblioteket för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm & Trosa.

Cover for Hjärtats lysande utsikter
Isbn: 978-91-8031-346-9
Publisher: Bokfabriken
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: February 2023

E-book

Hjärtats lysande utsikter

En fallfärdig stuga och ett krossat hjärta – kan det vara en chans till att börja om på nytt?

När Annie återvänder till Thorndale, byn där hon spenderade en stor del av sin barndom, är hon redo för förändring. Hon tänker rusta upp stugan hon ärvt av sin gudmor, och läka sitt brustna hjärta.

Det sista Annie behöver i sitt liv är drama, men stämningen i byn har uppenbarligen förändrats. När hon ryker ihop med den lokala hjälten, Jon, undrar hon om det var rätt beslut att återvända till Thorndale. Att hålla sig borta från Jon, som är irriterande snygg, visar sig vara omöjligt, särskilt när varenda människa verkar vilja få ihop dem.

Annie är ute efter en nystart, helt utan romantik – men kanske måste hon satsa på kärleken för att återvinna tilliten till livet.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone