Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Omöjlig magi
Isbn: 978-91-7979-136-0
Publisher: Bonnier Carlsen
Category:
9-12 years
Accessible since: April 2023

E-book

Omöjlig magi

I den spännande och magiska fortsättningen om Sunnanvinda ställs vännerna Miranda och William inför svårare prövningar än någonsin.

Nyss var Miranda ensam varje rast i skolan. Nu finns William där, hennes kompis som bor med sin stora familj på herrgården Sunnanvinda och som gillar böcker precis som hon. Magin är en del av henne nu, och den är mer kraftfull än Miranda någonsin kunde ana! Och galet svår att reglera!

Hemma har pappa börjat laga mat igen och vill kolla på serier ihop på kvällarna. Det är som om mörkret efter mammas död sakta börjar lätta. Bara en sak återstår: Att föra mamma tillbaka till sin rätta dimension.

Elin Säfströms första spännande bok om vänskap och magi på Sunnanvinda heter ”Herrgårdens hemlighet”. Det här är uppföljaren.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone