Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for En personlig resa - Från Afghanistan till Marocko
Isbn: 978-91-8954-751-3
Publisher: Kunskapshuset Förlag
Category:
Society & Culture
Accessible since: May 2023

E-book

En personlig resa - Från Afghanistan till Marocko

Statsvetaren Magnus Norell har i mer än 30 år ägnat sig åt att nyfiket undersöka varför religiöst betingade konflikter i världen är så våldsamma och svåra att lösa. Många av länderna han besökt i sitt arbete som forskare har gemensamt att de styrs av politisk islam och att där förekommer väpnade konflikter. Trots att han befunnit sig i potentiellt farliga situationer, har han lyckats komma nära och ha samtal med makthavare, korsa gränser utan rätt stämplar i visumet och spela golf på de mest fantastiska banorna. I denna uppdaterade utgåva av En personlig resa, med ett antal nyskrivna kapitel, berättar

Magnus Norell om spännande möten och händelser som satt djupa spår i honom. Magnus Norell är född 1958 i Eskilstuna men bor idag på Dalarö i Stockholms skärgård. Han är forskare, tongivande expert och har specialiserat sig på frågor som rör terrorism, politiskt våld, demokratifrågor och säkerhetspolitik. Sedan 2020 driver han Mellanösternpodden tillsammans med Ricki Neuman.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone