Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Nere för räkning i Paris och London
Isbn: 978-91-8094-005-4
Publisher: Modernista
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: June 2023

E-book

Nere för räkning i Paris och London

I den gripande och autentiska skildringen Nere för räkning i Paris och London tar författaren George Orwell oss med på en ojämförlig resa genom de mörka och olycksaliga vrårna av fattigdom och arbetslöshet.
Orwell, en självutlämnande berättare, tar oss till de två storstäderna och delar med sig av sina egna erfarenheter av att leva bland de bortglömda och utsatta. Genom sin skarpa observation och ärliga reflektion avslöjar han den brutala verkligheten för dem som är nere för räkning och kämpar för att överleva.
Nere för räkning i Paris och London är en omskakande och tidlös skildring av den mänskliga uthålligheten och värdigheten i mötet med svåra prövningar. Orwell visar på samhällets orättvisor och utmanar vår syn på dess mest marginaliserade medlemmar.
I översättning av Olof Hoffsten.

GEORGE ORWELL [1903-1950) var en engelsk författare och journalist. Han var en skarp vedersakare av sin samtid och dess politiska förutsättningar och konsekvenser. Han ville ogärna definiera sig själv politiskt, även om han mot slutet av livet hävdade att allt han skrivit sedan 1936 utgick från tanken på en demokratisk socialism. Mest känd är han för sina klassiska romaner 1984 och Djurfarmen.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone