Jump to content
The library informs: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen & Trosa. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.
Cover for Hyenorna
Isbn: 978-91-8053-167-2
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2023

E-book

Hyenorna

Del ett: Morden på Solkusten.

Efter ett plötsligt uppbrott sitter sjuksköterskan Anna på flyget till Malaga för att träffa barndomsvännen Filippa och få sitt trasiga hjärta läkt. Men det som skulle bli ett avkopplande avbrott från allt som hänt hemma i Sverige förvandlas snabbt till någonting helt annat. Kort efter att Anna har landat, detonerar en sprängladdning som tar två människors liv. I kaoset som uppstår på flygplatsen rusar Anna fram till offren och ser att de har ett barn med sig. Och det barnet säger får Annas värld att rämna.

Tillsammans med polisen Rafael inleder Anna och Filippa en privat utredning. Misstankarna leder dem mot ett grovt kriminellt och hänsynslöst gäng som gjort sig kända för bland annat trafficking och droghandel. Desto mer de rotar i fallet med barnet, ju farligare blir det för Anna och Filippa, och till deras förvåning verkar trådarna leda till dem som Anna litat på mest.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone